Diversity & people comfort

 

Servicii

 

Calitatea aerului din birouri
Calitatea aerului în birouri și impactul asupra sănătății personale și confortului celor care utilizează spațiul sunt de o importanță majoră. Konica Minolta își propune îmbunătățirea constantă a mediului de lucru pentru clienții săi, astfel încât aceștia să își poată îndrepta atenția spre activități importante. Siguranța și eficacitatea sunt măsuri cheie ale soluțiilor Konica Minolta pentru curățarea aerului. Compania inovează prin filtre dedicate pentru diferite sisteme de birou, cu reducere ridicată a emisiilor, menținând în același timp fluxul de aer în echipamentele folosite. Clienții își pot îmbunătăți astfel calitatea aerului interior, un factor-cheie pentru sănătatea, confortul și productivitatea personalului.
Konica Minolta își propune să îmbunătățească mediile de lucru, oferind soluții durabile și eficiente care ajută clienții noștri să optimizeze calitatea aerului interior (IAQ) în spațiul lor de lucru. Beneficiile aduse includ:

 • Monitorizarea și îmbunătățirea calității aerului, astfel încât să vă puteți concentra pe activitățile importante

 • Maximizarea eficienței în reducerea emisiilor

 • Concepute special pentru echipamentele Konica Minolta

 • Durata de viață (a echipamentului), fără a fi nevoie de schimb sau înlocuire

Indoor Air Quality

The air we breathe is closely linked to our health and wellbeing –  and the air at our place of work is likely to affect our comfort and productivity. Konica Minolta is committed to improving people’s working environments in whichever way possible, for instance by offering sustainable and effective solutions that help our customers improve the Indoor Air Quality (IAQ) of their working space by reducing emissions.

Prin parteneriate cu cele mai renumite companii din domeniu, Konica Minolta oferă dispozitive de filtrare dedicate pentru diferite sisteme de birou, asigurând reducerea emisiilor. Soluțiile de filtrare, măsurate prin certificările Blue Angel, reduc emisiile de particule ale echipamentelor cu până la 98%.

 • Unitate standard de curățare a aerului
  • Reduce emisiile cu cel puțin 90%
  • Integrate în echipamentele noi Konica Minolta
 •  Unitate opțională de curățare a aerului
  • Reduce emisiile cu până la 82% - 97%
  • Două filtre diferite folosite pentru dispozitivele Konica Minolta

 

 

 

Design

 

Echipamentele Konica Minolta sunt proiectate astfel încât să fie ușor de utilizat, accesibile, manevrabile și estetice. Ele pot fi utilizate cu ușurință de persoanele cu dizabilități fizice sau cu deficiențe de vedere.
Clienții noștri beneficiază de un mediu de lucru plăcut și accesibil oricui, indiferent de vârstă, dimensiune corporală sau nevoi speciale. Echipamentele noastre sunt ușor de accesat, ușor de operat și intuitive atât în ceea ce privește designul, cât și comoditatea. Astfel, clienții noștri își pot consolida nivelul de diversitate în rândul angajaților lor.


Pentru mai multe detalii, accesați Social Innovations at Konica Minolta.

 

Angajament

 

Inovație socială
Konica Minolta se implică proactiv în proiecte de sustenabilitate la nivel global, prin integrarea în tehnologiile sale de bază a tehnologiilor digitale avansate, cum ar fi internetul obiectelor (IoT), inteligența artificială (AI) și robotica. Compania își îndreaptă atenția asupra furnizării de soluții la problemele globale stringente. Această transformare contribuie la realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (SDG) și la îmbogățirea vieții oamenilor.
 
Pentru mai multe detalii, accesați Social Innovations at Konica Minolta.
 
Diversitate
Prin intermediul unui parteneriat cu un ONG, Konica Minolta Business Solutions Europa își propune să inițieze un program de susținere a femeilor care își construiesc cariera în domeniul IT. Proiectul are ca obiectiv atragerea unui număr cât mai mare de femei pe piața muncii, respectiv în industria IT.   Lansat inițial în august 2015 în Cehia, proiectul a fost extins anul următor în Germania, iar ulterior, în Polonia și Austria.
 


 

Get in touch...

...and contact our Sustainability Team!

Send Email

Download the Enable Carbon Neutrality brochures for free!

ContactFormWrapper