Adresați-vă nevoilor clienților folosind principii avansate de management al inovației


Încercați să încurajați gândirea inovatoare la locul de muncă? Explorați Centrul de inovații Business Konica Minolta Europe

Centrul de inovare pentru afaceri creează soluții concentrate pe clienți, axate pe transformarea, creșterea și evoluția digitală și culturală a companiei.
 

Konica Minolta este condusă de inovație

Echipele noastre se concentrează pe modelarea ideilor într-un mediu creativ, prin tehnologia și incubarea afacerilor. Pasionați de crearea de noi tehnologii pentru a îmbunătăți viața comunității noastre globale, ne concentrăm în mod deosebit pe colaborarea și co-inovarea cu clienții, companiile de start, academicieni și parteneri de vârf pentru a dezvolta noi oferte în domeniul digital, tehnologii pentru afaceri și asistență medicală.

Ca o organizație cu o puternică cultură de inovație care evoluează în mod constant, Konica Minolta a fost întotdeauna dedicată dezvoltării de noi tehnologii și idei creative care oferă schimbări reale pentru milioane de oameni.
 
Ca parte a strategiei sale globale de a conduce managementul inovării în afaceri, Konica Minolta a creat Centre de Inovare pentru Afaceri (BIC), în 5 regiuni importante din întreaga lume, având misiunea de a înțelege mai bine nevoile clienților săi - impact asupra societății.
 
BIC-urile conduc la realizarea de noi produse, servicii și dezvoltarea afacerilor, urmărind întregul ciclu de viață de la ideație la comercializare și sprijinind baza globală de clienți a Konica Minolta - de la întreprinderi mici până la organizații multinaționale - prin înțelegerea modului în care schimburile de piață creează continuu nevoia de schimbare .
Aceste tehnologii emergente și soluții de afaceri sunt apoi comercializate și combinate cu produse și servicii pentru a genera noi afaceri.
 

Despre BIC Europe:

Centrul de inovare pentru afaceri (BIC) Europa este unitatea principală din cadrul Konica Minolta Europe, responsabilă de inovare. Ca partener de încredere, BIC Europe co-inovează cu clienții, partenerii și mediul academic dedicat dezvoltării de soluții noi și inovatoare.

Get in touch