Servicii IT

Servicii IT

Soluții flexibile care fac IT-ul simplu


Servicii IT integrate pentru afacerea dvs.

Konica Minolta IT Services vă poate ajuta să profitați la maximum de transformarea digitală. Prin creșterea eficienței dvs. operaționale fără compromisuri în ceea ce privește securitatea, vă facem afacerea în siguranță în viitor.

All-in-one IT

Oferta noastră pentru Workplace Hub reduce complexitatea IT, elimină sarcini IT repetate, sfârșește distragerile nedorite și optimizează cheltuielile IT totale. Acesta creează infrastructura pentru viitor prin împuternicirea tehnologiei actuale. Utilizați-l pentru a impulsiona toate sau o parte din capacitatea dvs. operațională cu o soluție care crește cu dvs., astfel încât să puteți uita de tehnologia dvs. de astăzi și să vă concentrați asupra dezvoltării afacerii dvs. de mâine.
Gestionarea serviciilor IT

Departamentele IT din zilele noastre - în special în întreprinderile mici și mijlocii - se confruntă cu o complexitate a sarcinilor în continuă creștere. Acest lucru conduce la costuri ridicate și leagă resursele IT necesare pentru inovare. Prin externalizarea tuturor sau a părții din managementul infrastructurii IT vă oferim pacea minții - și mai mult timp și energie pentru a vă concentra asupra afacerii dvs.

 

Managementul Informației

Zi de zi, cantitatea de informații crește exponențial: Fișierele de documente, e-mailurile, materialele online, facturile și multe altele se acumulează într-un volum masiv de date. Informațiile nestructurate, deseori neclasificate, sunt stocate în locuri diferite, iar principala problemă este, de obicei, o infrastructură de date coerentă, care creează o administrație consumatoare de timp și procese nesigure. Optimizați-vă procesele corporatiste relevante prin utilizarea pachetului de servicii de conținut gestionat de Konica Minolta (MCS).

 

Soluții video IP inteligente

 


Pe baza colaborării dintre Konica Minolta și MOBOTIX, oferim soluții de securitate de rețea de ultimă generație. Dezvoltările noastre comune ale produselor se concentrează pe soluții cum ar fi procesele de monitorizare în instalațiile de producție pentru a stimula inovația fluxului de lucru sau produse noi cum ar fi "Soluții de asistență pentru îngrijire" care ar putea fi folosite pentru monitorizarea locuitorilor din casele de îngrijire medicală.


Concentrați-vă pe afacerea dvs. - cu ajutorul serviciilor noastre!

Procesele de afaceri structurate, precum și o infrastructură IT robustă și sigură sunt fundamentale pentru a concura pe piețele actuale. Serviciile de afaceri Konica Minolta vă ajută să vă optimizați procesele și să facilitați utilizarea informațiilor. Portofoliul nostru implică servicii de consultanță, implementare a infrastructurii și servicii gestionate. Cu sprijinul nostru, puteți uita de IT-ul dvs. de astăzi și vă puteți concentra asupra dezvoltării afacerii dvs. pentru ziua de mâine.