Soluții flexibile care fac IT-ul simplu


Servicii IT integrate pentru afacerea dvs.

Konica Minolta IT Services vă poate ajuta să profitați la maximum de transformarea digitală. Prin creșterea eficienței dvs. operaționale fără compromisuri în ceea ce privește securitatea, vă facem afacerea în siguranță în viitor.

Regândiți-vă munca și faceți  afacerea dumneavoastră pregătită pentru viitor

Konica Minolta vă ajută să beneficiați la maxim de transformarea digitală. Prin creșterea eficienței operaționale, fără a face compromisuri în ceea ce privește securitatea, vom face ca afacerea dvs. să fie în viitor. De exemplu, platforma noastră de lucru IT-in-one Workplace Hub îți reduce complexitatea IT, elimină sarcinile IT repetitive, pune capăt distragerilor neplăcute și optimizează cheltuielile IT totale. Cu soluțiile și serviciile noastre, vă creăm mediul de lucru pentru viitor.
Gestionarea serviciilor IT

Departamentele IT din zilele noastre - în special în întreprinderile mici și mijlocii - se confruntă cu o complexitate a sarcinilor în continuă creștere. Acest lucru conduce la costuri ridicate și leagă resursele IT necesare pentru inovare. Prin externalizarea tuturor sau a părții din managementul infrastructurii IT vă oferim pacea minții - și mai mult timp și energie pentru a vă concentra asupra afacerii dvs.

 

Managementul Informației

Zi de zi, cantitatea de informații crește exponențial: Fișierele de documente, e-mailurile, materialele online, facturile și multe altele se acumulează într-un volum masiv de date. Informațiile nestructurate, deseori neclasificate, sunt stocate în locuri diferite, iar principala problemă este, de obicei, o infrastructură de date coerentă, care creează o administrație consumatoare de timp și procese nesigure. Optimizați-vă procesele corporatiste relevante prin utilizarea pachetului de servicii de conținut gestionat de Konica Minolta (MCS).

 


Servicii procese de business

 

În calitate de furnizor experimentat de soluții pentru procese de business, Konica Minolta vă oferă o gamă largă de aplicații, de la ERP la CRM și de la HCM, la instrumente de colaborare cu nevoile dvs. individuale. Soluții integrate și adaptate, acestea sunt baza pentru un mediu IT care se dovedește în viitor în compania dumneavoastră.
 


Soluții video IP inteligente

 


Pe baza colaborării dintre Konica Minolta și MOBOTIX, oferim soluții de securitate de rețea de ultimă generație. Dezvoltările noastre comune ale produselor se concentrează pe soluții cum ar fi procesele de monitorizare în instalațiile de producție pentru a stimula inovația fluxului de lucru sau produse noi cum ar fi "Soluții de asistență pentru îngrijire" care ar putea fi folosite pentru monitorizarea locuitorilor din casele de îngrijire medicală.


Concentrați-vă pe afacerea dvs. - cu ajutorul serviciilor noastre!

Procesele de afaceri structurate, precum și o infrastructură IT robustă și sigură sunt fundamentale pentru a concura pe piețele actuale. Serviciile de afaceri Konica Minolta vă ajută să vă optimizați procesele și să facilitați utilizarea informațiilor. Portofoliul nostru implică servicii de consultanță, implementare a infrastructurii și servicii gestionate. Cu sprijinul nostru, puteți uita de IT-ul dvs. de astăzi și vă puteți concentra asupra dezvoltării afacerii dvs. pentru ziua de mâine.